Predpoveď počasia


Východ slnka : 01.01.1970 01:00
Západ slnka : 01.01.1970 01:00
Východ slnka : 01.01.1970 01:00   Západ slnka : 01.01.1970 01:00
lavina.gif

Prihlásiť sa



Poloha chaty PDF Tlačiť E-mail

Žltá ikona chaty v strede zobrazenej mapy označuje polohu našej chaty Chleb.

Ovládacími prvkami v ľavom hornom rohu mapy sa môžete pohybovať všetkými smermi alebo mapu približovať/vzďaľovať. V prípade, že sa v mape "stratíte", stlačte tlačidlo F5 na znovunačítanie stránky.





Na chatu Chleb sa dostanete 3 trasami.

1. trasa - z Turian/Trusalovej

Z obce Turany alebo priľahlých obcí Krpeľany a Ratkovo sa dostanete k motorestu AutoAlles Trusalová, odtiaľ sa vydáte cez chatovú oblasť Trusalová po žltej značke na Zajacovú, tam sa napojíte na zelenú značku, ktorá Vás dovedie pod bývalú zjazdovku Generál, budete pokračovať po zelenej značke a vyšlapete po bývalej zjazdovke až k našej chate Chleb.


2. trasa - z Terchovej/Vrátnej doliny

V Terchovej odbočíte do Vrátnej doliny, pôjdete až na koniec doliny k chate Vrátna (750 m n.m.), kde je zároveň aj dolná stanica kabínkovej lanovky Vrátna-Chleb, tu si môžete vybrať, či sa do Snilovského sedla (1520 m n.m.) dostanete lanovkou alebo peši po zelenej značke, zo Snilovského sedla sa vyberiete po zelenej značke na južný svah hrebeňa, prejdete popri bufete pod Chlebom (bývalá chata Pod Chlebom zničená požiarom) a pri hornom stanovišti bývalej zjazdovky Generál na Vás čaká naša chata Chleb.


3. trasa - zo Šútova

Z obce Šútovo sa vydáte po modrej značke na Šútovský vodopád, pokračujete cez Mojžišove pramene, popod sedlo Za Hromovým a Chleb sa dostanete do oblasti pod Chlebom, kde pri hornom stanovišti bývalej zjazdovky Generál na Vás čaká naša chata Chleb.